10 идеи за организация по почистване на гаража

Почти всеки човек има набор от инструменти в къщата и прилежащите терени и тогава трябва да помисли за почистване на гаража. Затова си струва да поддържате в идеален ред. Как да направите това най-добре, този нов преглед ще ви покаже. Със сигурност всеки ще може да намери в него примери за организацията на мястото за съхранение, което го интересува.

Идеи за съхранение на ключове в гаража. Как става самото почистване на гараж, вижте тези брилянтни идеи:

  1. Пластмасови кутии

Нарязаните кутии са идеални за съхранение на пирони, винтове, болтове и гайки. И за да не копаете дълго време в търсене на необходимото, по-добре е да маркирате контейнерите.

  1. Дървен рафт

Тесен дървен рафт с дупки е чудесно място за съхранение на отвертки.

  1. Стойка

За да не се разпръснат клещите из гаража, направете им специална дървена стойка.

  1. Парапет

Тънък метален прът е идеален за окачване на четки.

  1. Индивидуални клетки

От остатъците от PVC тръби може да направите удобни клетки за внимателно съхранение на малки електрически инструменти.

  1. Дървен рафт

Домашна дървена стойка за съхранение на ключове ще ви позволи да забравите завинаги за бъркотията и досадното търсене на подходящия инструмент.

  1. Отворете шкафа

Отворените дървени шкафове са по-подходящи за съхранение на аерозолни бои, които най-често са разпръснати на случаен принцип в гаража.

  1. Мобилна стойка

Малка стойка на колела е чудесна за съхранение на ръчни инструменти. Такъв държач е много компактен и винаги ще имате подходящия инструмент под ръка.

  1. Дървена стойка

Елегантна дървена стойка с рафт, която е подходяща за съхранение на широк набор от инструменти. Такъв продукт ще помогне не само да направи ръчните инструменти по-ефективни, но и ще се превърне в истинска декорация за мъжкия арсенал.

  1. Домашен рафт

Ненужен палет може да се превърне в удобен багажник за съхранение на градински инструменти, които често заемат много място в гаража.

Източник: ЕВРО.ЦЕНТЪР

Scroll to Top