Извозване на боклук и цени за извозване на отпадъци – какво не знаем

На територията на софийска област има впечатляващ брой различни населени места – градове, села, вилни зони, да не говорим и са самите многобройни квартали. В същото време най-гъсто населеният от тях, с изключение на самата столица е град Костинброд.

Какво не знаем за извозване на боклук и цени за извозване на отпадъци

Извозване на боклук от целия регион на столицата изисква своето подобаващо внимание. Именно заради това избрахме да се спрем на тази тема сега.

Въпреки историческата и културна стойност на това селище, важен проблем на областта е натрупването на боклук в неразрешени сметища, което до голяма степен се улеснява от нелицензирани компании или лица, които извършват изхвърляне на отпадъци по поръчка, заобикаляйки установените правила.

И така, ако и вие сте от онези, които не искат да допринесат за влошаване на екологичната ситуация в района? Свържете се с „Izvozvane.com„. Тази фирма работи въз основа на разрешителни и е готова да организира събирането на боклука с последващото му доставяне до официално действащи депа за изхвърляне.

Какви видове отпадъци премахват?

Прибягвайки до услугите на фирма за извозване, клиентите могат да разчитат на професионално организирано извозване на следните групи отпадъци:

Строителни отпадъци, включително едрогабаритни елементи (греди, фрагменти от стени и др.).

Твърди битови отпадъци.

Счупени домакински уреди.

Стари мебели.

Дограма, врати и батерии, след демонтаж.

ВиК оборудване (вани от всякакъв вид, тоалетни, душове и др.).

Как протича процесът на експортиране?

Извозването на боклука от територията се извършва въз основа на получена заявка от клиента. Обслужват се всички видове обекти: вили, офиси и жилищни площи, предприятия, заведения за търговия и обществено хранене, частни къщи.

За организацията на износа се използва:

Личен парк с товарни автомобили. По желание са готови да предоставят автомобили с различен обем от 9 до 16 куб.м.

Контейнери, които са предназначени за отстраняване на големи количества боклук наведнъж, което е по-рентабилно от пристигането на газели на няколко подхода.

Обслужването в такава компания е привлекателно за клиентите поради следните характеристики:

Висококачествено обслужване и професионален персонал;

Достъпни цени за извозване на отпадъци;

Денонощен работен график, позволяващ на клиента да избере най-оптималното време за износ.

Товарене на отпадъци с товарачи или без в зависимост от нуждите на клиента.

За да поръчате професионално извозване на боклук от територията на района, свържете се с компанията по телефона за контакт или оставете заявка за обратно обаждане от този адрес: https://www.izvozva.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F, така мениджър ще може да ви се обади възможно най-скоро.

Източник: IZVOZVANE.COM

Scroll to Top