Съвети от фирма за почистване на двор

Съвети от фирма за почистване на двор срещу неприятните миризми в дома

Случвало ли ви се е да проветрявате дома почти през целия ден и все да витае на застояла, неприятна миризма или най-малко на готвено?

Фирма за почистване на двор със съвети срещу лоши миризми

И към това, ако добавим, че имате котка, която добавя аромати към „коктейла“, а съседите винаги пържат нещо напълно опияняващо … И как искате къщата да мирише на свежест! Не се притеснявайте, има начин.

Фирма за почистване на двор ни информира за някои естествени природни средства за премахване на неприятните миризми в двор.

Има много стари, но ефективни методи, които ще ви помогнат да се отървете от неприятните миризми в дома си.

Пламък от кибрит

Този продукт съвсем скоро ще изчезне от продажба като вид – всякакви електрически джаджи отдавна са част от ежедневието ни. Въпреки това, ние все още много обичаме старите кибрити. И вероятно няма нито един човек, който да не знае за чудотворната способност на кибрита, или по-скоро на пламъка на кибрит. Ето, той само за няколко секунди може да унищожава всякакви неприятни миризми от органичната природа. Всичко е свързано с проста химическа реакция. Или, по-точно, напълно неортодоксално. При изгаряне на кибрит протичат една след друга няколко химични реакции. Първата е изгарянето на червения фосфор, който покрива страните на кутията. Освен това влизат в действие сярата и бертолетовата сол, които се съдържат в кибритената глава. Тогава кибритеното буре, напоено с восък, изгаря, а кислородът гори във въздуха. Не е чудно, че всички органични вещества в такъв коктейл изгарят без следа.

Фирма за почистване на двор ни дават още полезни съвети за това, как да отстраним неприятни миризми в дома

Смляно кафе

Независимо дали се справяте с лоша миризма в хладилника или друга миризма, кафето е тук, за да помогне! Като изсипете утайката от кафе, върху горещ тиган и я поставите до мястото, което смърди, ще се отървете от неприятната воня и вместо това ще се насладите на аромата на кафе. Може да си направите и платнени торби с кафе, разпръснати из цялата къща. Купете най-евтиното смляно кафе и го използвайте като парфюм.

Съвет: трябва да подменяте периодично такъв „дезодорант“, тъй като ароматът му изчезва.

Препоръка: За наемане на екипи от фирма за почистване на двор, последвайте този линк: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove.

Спрей от чай

Сварете слаб чай (за предпочитане зелен) и добавете малко лимонов сок. Охладете, изсипете в спрей и напръскайте там, където има неприятна миризма. Бързото решение е успокояващ аромат.

Чудесно средство за тези, които имат проблеми с кучета, които обичат да бършат лицата и лапите си в любимия диван.

Разтвор от калиев перманганат

В наши дни за продажбата на калиев перманганат, дори могат да вкарат в затвора. Това универсално допотопно вещество беше приравнено към особено опасните химикали. И все пак някъде може да се намери флакон с тъмно лилави кристали.

Няколко кристала, върху съд с вода, разтвор с бледо розов цвят и воала. Манганът се справя добре с различни миризми от органичната природа, но собствената му влажна миризма бързо изчезва, отнемайки цялата воня със себе си. В допълнение, калиевият перманганат, както знаете е отличен дезинфектант. Ето защо, когато купувате домашни химикали за доста пари си мислете, че има евтино, ефективно и безопасно за здравето решение.

Йонизация

Това, не е най-старият начин от гледна точка на факта, че йонизаторите навлязоха отскоро в ежедневието ни. И все пак, самата майка природа се е погрижила положително и отрицателно заредените йони да пречистват пространството наоколо. Не познавам нито един човек, който да не се наслаждава на миризмата на озон по време на дъжд, който така изпълва въздуха със своята чистота и свежест, че буквално усещате лекотата на дишане на физическо ниво. Йонизаторите работят на естествения принцип, следователно, като закупите такъв апарат, може лесно да поддържате свежи миризми в своя апартамент.

Знаете ли, други нетрадиционни методи за премахване на миризмите в къщата?

Източник: izvozvane.com

Scroll to Top