Ежедневните дамски чанти – какво трябва да знаем

В наши дни е невъзможно да си представим жена, без портмоне или модел дамски чанти. Невъзможно е този аксесоар да не присъства с нас навсякъде. Където и да отиваме, грабваме дамската чанта, раница или портмоне и с нея допълваме тоалета си.

Ежедневните дамски чанти – какво трябва да знаем

Ежедневните дамски чанти ни придружават навсякъде: на работа, по време на шопинг, на партита, на бизнес срещи и т.н.

дамски чанти

Нека разгледаме и най-използваните, но често пренебрегвани модели:

– плажни чанти;

– дамска чанта за разходка;

– чанти за покупки;

– пътнически чанти.

чанти

Плажни чанти

Основното, с което се характеризират е яркостта на цветове и други мотиви. Това придава и тяхната оригиналност. Не се изисква специална здравина и висока цена, леки материи и не мокрещи се платове. Би било хубаво да изберете плажна чанта, според вашето плажно облекло. Сега модни са онези чанти, които изненадват с прозрачността си. Формите на такива продукти са различни. Може да се затварят с цип, фиксатор, връзки или въобще да не се затварят. По отношение на дръжките също има голямо разнообразие. От различни видове: тесни, широки, сплетени. Основното е, че всичко, което е необходимо за такава почивка, би се побрало в нея.

ежедневните дамски чанти

Чанти за разходка

Не винаги е удобно да ходите на къмпинг или да се разхождате, когато ръцете ви са заети. Има решение – трябва да вземете торба, която е прикрепена към кръста. Много практично и удобно. Моделите чанти с регулируема каишка се поставят лесно и ръцете не са заети с нищо. Такава чанта, трябва да пасва за най-необходимите неща. Ако не искате да вземете такъв модел, можете да вземете друг, на с дълга каишка, който се носи косо, през рамо.

 

чанти

Чанти за пазаруване

Тези чанти се купуват за пазаруване. Съответно трябва да са просторни. Такива чанти са изработени от устойчива и водоустойчива тъкан. Те са интересно дизайнерско решение. Моделите са атрактивни, ярки и стилни, с удобни джобове с цип. Лесно се почистват и сгъват за съхранение.

Пътни чанти

Ако имате нужда от чанта, за да пътувате, най-добре е да изберете голям и удобен модел. Пътната чанта е много просторна, с големи размери.

Ако вземете торба с трансформатори, може да увеличите или намалите размера й, като регулирате ципа, който крие скрити сантиметри обем. Дръжката трябва да е дебела, здрава и достатъчно надеждна. Колелата са за предпочитане силиконови, тъй като са издръжливи, трудно се износват и не създават шум при движение.

Щом вече сте запознати в детайли с ежедневните чанти, може да разгледате реалните предложения в онлайн магазина: zoe-top.com.

Scroll to Top