Как да носите секси дрехи с кожено яке

Този сезон, тенденцията е кожено яке, което може да ви осигури красив външен вид.

Сега е момента да вземете най-красивите дрехи, които могат да се превърнат в най-важната част от програмата, за да посрещнете целия нов сезон.

Сред модните неща, които задължително трябва да има в женски гардероб е коженото яке. Ако избирате кожени якета с метални нитове, то задължително трябва да е черно. Можете да си купите кожено или велурено палто от пастелни цветове, които да се комбинират с плюшени поли или дълги рокли, но няма да са така модерни и секси облекла, както самата кожа за връхна дреха.

Как да носите секси дрехи с кожено яке?

  • Кафяво кожено яке

С такова яке можете да комбинирате само бели или черни дрехи, както и бижута, изработени от жълто злато.

  • Кожено спортно яке с нитове

Комплект с кожено яке, представен от Гиди Хадид, е направен в един цвят от черна лъскава кожа. Розовите обувки са ярък акцент и намаляват неговата агресивност.

  • Кожено яке с нанизи с назъбена пола

Ако се опитвате да създадете агресивен и женски образ, трябва да носите плисирана пола с кожено късо яке с нитове.

  • Червено кожено яке с нитове

Може би никога не сте си помислили какъв вид изображение ще получите, ако поставите кожено яке на върха на мотора. Можете да експериментирате с цветове и със сила на звука. В този случай предлагаме червено кожено яке с нитове.

  • Къси кожени якета с нитове

Предимството на късото кожено яке с нитове е, че фокусът ще бъде върху другите детайли на изображението. Затова трябва да използвате и да комбинирате с дълги поли или рокли.

  • Сиво-синьо кожено яке

Яке, изработено от синя кожа със сив нюанс е най-подходящо за тъмносиви или светлосиви дънки. Подходящи са и сребърни бижута.

  • Спортно кожено яке и дълъг пуловер

Можете да разкъсате общата представа с кожено яке с нитове, дебел дълъг пуловер и панталон тип клин.

  • Кожено яке в бледо розов цвят

За да подчертаете по-добре комбинацията от бледо розово яке, добавете светлосиви дънки, използвайте за нюанс и бял цвят.

  • Яке с деколте и нитове

Можете да изглеждате секси в кожено яке с нитове, ако го комбинирате с дантела или копринена блуза с дълбоко деколте. Също така, можете да допълвате изображението с бели панталони, които дори през зимата ще изглеждат шик.

Много стилно изглежда кожено яке с пуловер, рокля и ботуши, а на раменете си може да хвърлите шал в бежов цвят.

Scroll to Top