Как да персонализирате стила в модерен

Изграждането на типичния Pin Up гардероб е самото изкуство. Ако по една или друга причина искате да го внедрите и в своя научете, на кое да обърнете внимание:

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание е модернизирания шик, които модерният стил позволява да имате. Ето и някои основни елементи, съставящи стила в подробности:

  • Силуети с плътно прилепване: Каквито и дрехи, за да изберете, те трябва да акцентират върху вашата фигура и да подчертават всички други привлекателни подробности за вашата фигура. Ако имате фигурата тип пясъчен часовник, вие сте истинска щастливка. Ако не, тогава трябва да се опитате да получите подходящи акценти, за да създадете силует от този тип.
  • Акценти на талията: Основните акценти от стила на закачане до талията, трябва да бъдат усъвършенствани с помощта на подходящи аксесоари и подходящи опции за облекло. Подходящ може да е този панталон: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/damski-pantaloni/памучен-панталон-в-цвят-циклама-rumena.
  • Деколте: Това е един от най-необходимите и предпочитани аспекти на модата, но не бива да забравяте баланса, като по този начин не сте избрали прекалено отворени върхове, когато носите къси панталони или къси поли. Научете повече от: http://starakniga.com/2017/09/18/история-на-pin-up-стила-в-модата

Що се отнася до цветовата палитра, този стил ви позволява да избирате всички нюанси от ярки до пастелни цветове, преди всичко фокусирайки вниманието си върху розови, червени, бели, жълти и сини тонове. Стилът също е популярен с отпечатъци и модел, вариращи от животински щампи, през точки и до флорални разпечатки и дори плодови отпечатъци. http://iopz.eu/2017/09/15/дрехи-за-жени.

Scroll to Top