Елементарни хакове за вашия дом

Бум с непотребните вещи. Може да ви звучи странно, но трябва да преминете през всяка стая в дома и да получите разчистете пространствата. 

Поради една или друга причина сте длъжни да намерите вдъхновение някъде измежду опита и битовите съвети, да организирате елементарно. Така ще спестите известно пространство.

Предлагаме ви да научете следните съвети и идеи:

Ограничете до минимум пространството, в този случай, където могат да се пазят тези дреболии, които не отговарят на друго място, което е в боклука.

Аксесоари от партита, разписки, визитни картички, игли за коса, мини плюш.

Друг вариант е върху поднос да се съберат всички красиви, малки неща.

Трудно е да се отървете от неща. Особено, ако сте закупили с тях очакванията да ги обичате, така че бъдете готови да приемате емоционално всяка непотребна вещ.

Намерете нов дом на всички стари, омалели или излезли от мода стари дрехи, обувки и аксесоари. Потърсете център или благотворителност, където има нуждаещи се от тях.

Можете да разчистете със свое собствено темпо. Не е нужно да се побъркате и да направите всичко за една седмица или един уикенд. Отивате на свой собствен темп да увеличавате шансовете и да развивате добра рутина.

Направете чистка не само на стари вещи и дрехи, но и на старите мебели. Със сигурност в дома ви, както и в този на много съвременни хора има стари мебели, които могат да бъдат реставрирани. Навярно сред тях има и такива, от които нищо не може да се направи. За една по-малка част наследствените и антични мебели, които отдавна са загубили стойността си, сега могат да намерят нови стопани. При всички случаи ще се нуждаете от полезните връзки на фирма по извозване на стари мебели.

С помощта на екипи може да организирате извозване на стари строителни материали. Последните са често срещани, както за новодомци, така и за домакини, които обичат поне веднъж годишно да освежават и ремонтират помещенията си. След подобни действия, струпванията са големи и помощта на фирма няма да е излишна никому.

Не отлагайте подредбата и почистването на дома за утре, защото ежедневно са струпват камари с излишни неща. На всяка нова придобивка, изхвърляйте по една стара. Така домът ви няма да се задръсти от излишното!

Scroll to Top