Етнически мотиви извън модата и времето

Дизайнът с етнически мотиви трае дълго и не излизат от мода. Прекрасните скандинавските цветове, прозрачните нюанси на Франция, малки части, внесени от Китай и африканският стил в интериора са в състояние да накарат всеки да повярва в движението в пространството, без да напускат апартамента.

Тук http://evrosonda.com/sonda-za-voda-podpochveni-vodi, може да научите как да направите най-добрите подобрения за вашия дом.

Ето и какво могат да са нюансите на африканския дизайн –

Африкански дизайн не е подходяща за всеки. Той има претенции за оригиналност, импулсивен е и носи творческа жилка. Естествените материали и богати цветове на интериора подчертават присъща енергия.

Африканският стил не е само цветни, ярки и наситени цветове. Този дискретен колониален стил е изразителен от стил арт-деко.

Дизайнът на апартаменти, проектирани в африкански стил не е просто тапет с етнически мотиви. Основните характеристики на стила са израз, яркост и контраст.

Преди да започнете да украсявате стаята, която искате помислете и за крайната цел. Научете повече за организирането на дворове: https://www.facebook.com/pochistvane.dvorove.parceli.sofia.

Просто добавете разнообразие от „район на Африка“. Ако решите да превърнете пространството в максимален минимализъм, то само естествения цвят може да бъде взет за довършителни детайли, например жълт на всички видове – от пясък до охра; теракота; кафе; сиво; някои нюанси на червеното; билково; кафяво. От обичайните неутрални цветове, право се дава на светло синьо, розово и светло стоманено.

Спалня в етно стил – спалнята в африкански стил трябва да бъде ясно формулирана. Тя трябва да притежава функционални помещения, насърчаващи здравословен отдих и почивка. Мебелите в тази стая трябва да бъдат в минимално количество: голямо легло – по-добре, без крака; масивен шкаф за необходимите неща, етнически елементи. Разбира се, килимът може да е от естествена кожа на животни от горещия континент, а пердетата в африкански стил. Етническите завеси са изработени от леки естествени материи с печат на животните. Най-добрият вариант са тъкани на ръка от груб модел плат. Стените в спалнята, както и на тавана, по-добре е да завършват с един единствен топъл цвят, съчетан с цвета на мебелите. Не е нужно да има много декоративни аксесоари, те разсейва през нощта и събират прах. На адрес: http://evro5.com/izvozvane-stari-mebeli-sofia може да поръчате и извозване на стари легла иобзавеждане.

Модерната спалня е немислима без телевизор. Такъв обаче не си отива с африканският стил. Добре е ако има такъв той да е приглушен в специално направена ниша покрита с украшения в етнически мотиви. Етническите мотиви са разрешени в дизайна и по леглата.

Scroll to Top