Спа процедури за кожата на тялото – в салона или у дома

Днес, спа процедурите са много популярни. Те се предлагат в специални почивни комплекси. По време на тези процедури, насочени към подобряване на кожата се използват различни видове вода (от море, пресни изворни и минерални), морски водорасли, лечебни билки, лечебна кал и така нататък.

Практикува се разнообразие от хидромасажни програми, подмладяване, всички видове диети и онова, което може да ви направи красиво. Дори при СПА процедурите в някои курорти се предлагат и специални програми.

Основните цели на висококачествени СПА процедури са:

Възможност за отдих.

Подобряване състоянието на кожата и организма като цяло.

Когато се цели отслабване, премахване на целулит и други кожни проблеми, тези процедури имат благоприятни ефекти върху човешкото тяло и кожа. По-специално се подобрява обмяната на веществата, циркулацията на кръвта и токсините. Кожата става по-гладка и по-млада. След тези процедури, човек е натоварен с невероятна жизненост.

Начало на СПА процедури

Най-хубавото е, че някои спа процедури могат да се извършват дори у дома. Това е една прекрасна алтернатива за всеки, който не е в състояние да присъства в скъп СПА комплекс или да отидете до спа курорт. Например, можете да вземете ароматна топла баня или вана вкъщи, да направите ароматерапия, масажи и др. Между другото, сред тези процедури, се препоръчва дори музикотерапия.

Можете да избирате за себе си дните и часовете, когато можете да се отдадете на спа процедури. Благодарение на тях, не само се подобрява здравето и външния вид, но доброто настроение. Използвайте крем за тяло atache, наедно с процедурите.

Сред най-търсените спа процедури са антицелулитни терапии. Те водят до положителен ефект само лед сериозно отношение и редовно прилагане.

Scroll to Top