Как бързо да се отървете от акне у дома

Как бързо да се отървете от акне у домаИмате акне. Това не е болка за умиране, ако знаете как да се борите с него. Може, обаче да се превърне в голям проблем, който да остави трайни белези, ако не сте запознати с козметика срещу акне, процедури и методи на лечение.

На първо време: Почистете кожата на лицето, за да бъде не е само красива, но и здрава. Тя казва много за здравето ви. пъпките се появяват често по кожата в грешното време и трябва да се отървете от тях много бързо.

Проблемът може да бъде решен с използването на традиционни методи, специална козметика анти-акне агенти и за нормализиране на захранването, което е често проблем, произхождащ от диета.

Народни средства

Ако трябва бързо да се отървете от пъпка, трябва да сте много внимателни. За целта поставете на възпаленото място паста за зъби, без оцветители. Оставете за една нощ. През това време, възпалението ще намалее, ще се успокои и мястото ще е чисто.

Отлично средство за акне е и прясно изцеден лимонов сок. Преди да си легнете, може да приложите върху кожата, почистена преди процедурата. Инструментът е идеален за кожата на челото и носа. Не трябва да се прилага сок върху кожа, която е много чувствителна.

За да се дезинфекцира и успокой кожата преди лягане се прилага и сок от алое. Предварително се готвят листата на растението. За да направите това, ще трябва една седмица, така че не забравяйте да предвидите поне 5 листа. Тъй като растенията се изрязват, най-старите листа се измиват, изсушават, увиват се в обикновена хартия и се поставят за една седмица в хладилник. През това време, листата става по-воднисти, а веществата, съдържащи се в тях са по-активни. Вижте някои дизайнерски решения.

Scroll to Top