Топ 3 маркетинг грешки, които да избягвате

Маркетинг съдържанието е важно да продава продукти, да прави онлайн реклама на вашия сайт. Съществуват обаче някои често допускани маркетингови грешки.

Ако искате да правят пари онлайн, трябва да разберете за маркетинг съдържанието. Независимо дали вашият бизнес е 100% онлайн или имате физическо място, няма заместител на seo оптимизация на магазини, статии, видео клипове и снимки за привличане на потенциални клиенти.

Ние събрахме на едно място някои от най-често допусканите грешки, които хората правят.

  1. Съдържание, но не Маркетинг

Само защото произвеждате това не означава, че хората ще ви видят. Повечето уеб сайтове не се ползват с привилегиите, които идват с основно публикуване. Доброто маркетинг съдържание знае, че насърчаването на част от съдържание, вероятно ще отнеме повече време, отколкото създаването му.

Мислете за всяка част от съдържание като част от инвентара за продажба. Използвайте социалните медии, е-мейл на клиентите си, за да разберете кое е важно за тях.

  1. Създаване на сеото твърде бързо

Колко време ви отнема да пишете блог статия? Водеща услуга за управление на съдържанието, която отключва именно този въпрос. По-голямата част от хората споделя че това им отнема 4-5 часа, а 11% докладват за до 10 часа. За да бъдем честни, необходими са големи дози време, ако смятате да се хвърлите заедно за по-малко от час и да се конкурирате с най-големите играчи в търговията и уеб пространството.

  1. Опитвате се всичко да направите сам

В същото проучване е установено, че 39% от създателите на съдържание имат идея да направят сеото сами. Попитайте творческите хора, които познавате, както и инвестирайте в мрежа seo оптимизация и как да се калсираме сред първите.

Scroll to Top