Какви са ползите от почистване на парцел

ползите от почистване на парцелКогато тежките условия на почистване на двора заплашват и вие не разполагате с време, то значи е време да се обадите за малко помощ. Ето и една фирма, която може да помогне ХАМАЛ.BG.

Разбира се, бихте могли да се справите с гребло и лопата, за да направите двора по-добрият начин за поддържане на красиво оформени зони.

С наемането на професионален екип, работата ще бъде свършена за рекордно кратко време със същите високи стандарти за качество, за които настоявате. След като обърнете внимание на всички предимства за професионален двор почистване е време да знаете и за следните стъпки:

Какво включва почистване на парцела?

„Външния вид на вашия двор може да се превърне в източник на гордост за вас и източник на възхищение от вашите съседи.“

Услугите, които участват в двора почистване зависят от сезона. През пролетта, в центъра на двора почистване е премахване на отломки, които са натрупани през зимата, отстраняване на мулч в двора, сламен покрив и косене на тревата, предотвратяване развитието на плевели и извършване на всякакви задачи, от които растенията се нуждаят. През есента, във фокуса на дворно почистване са грижи, които участват в подготвяне на растенията за зимата. Това обикновено включва събиране на листа и борови иглички и изхвърляне, окончателно косене на тревата, торене на тревата, добавяне на мулч или други изолационни материали, около чувствителни растения и храсти, както и изискват и есен резитба преди зимата.

Scroll to Top