Модни рокли за 2017 година

модерни дрехи, роклиТази година, много дизайнери представиха своите колекции в модела на тази дълга рокля с голи рамене.

Тя изглежда добре, семпла и леко небрежна, но така провокативна и женствена, че много дами биха пожелали да я притежават и много мъже да я събличат.

Модерните рокли тази година са много, а дизайнът не е единствен критерии за избора им. Вижте повече в Български магазин за дрехи.

По отношение на цвят има също голямо изобилие дамски вечерни рокли. Някои от тях са изработени от дантела, мрежа и органза. Този стил подчертава отлична форма, което го прави по-елегантен и светъл. Забележителни са и бюстиета, които се наблюдават в моделите сватбени рокли, представени на модния подиум през 2016. Много оригинална сватбена рокля е бежова, украсена с фини елементи и декорации.

В някои комбинации дамски тоалети се наблюдава пълна хармония с пера, бижута и пр. В допълнение към една рокля може да се направи и проста прическа във формата на плитки и не твърде наперен грим. Такова изображение ще донесе наслада всяка дама, независимо дали е булка, сега завършваща абитуриентка или млада жена, търсеща ежедневна рокля.

В рокля всяко момиче се чувства като кралица на деня. По-опростена версия на рокля на пода може да бъде и по-семпъл модел.

В такива случаи трябва да са особено внимателни с избора на аксесоари, като ярки и твърде очевидни орнаменти.

Може ли да си ушиете сами рокля

Ако сте учили всички модни тенденции за тази година и най-накрая сте избрали любимият си модел, вероятността за намиране на нещо подобно в магазините е 50%. И ако все още търсите нещо малко по-различно, за по-малко пари, ситуацията е в общ застой. Но не се отчайвайте! Винаги и всичко може да се направи чудесен тоалет със собствените ви ръцете.

Ако просто искате да започнете да правите нещата с ръцете си, първата работа е да намерите подходящата рокля, която ще реставрирате.

Както може да видите, за да имате къса или дълга рокля трябва да направи само няколко лесни стъпки. Имате два варианта или си купувате готова модна рокля или си ушивате такава, съобразявайки се с правилата за модерни рокли за 2017 година.

Изберете един стил и да го носете за забавление!

Scroll to Top