Как да убиете времето на летището

Ако ви се е случвало да чакате дълго преди полета на летището, навярно знаете как бавно минава времето.

Какво можете да направите с престой на летището? В случай, че вече имате закупени билети за самолет, съществува изобилие от неща, които да сторите. Ето и някои от нашите предложения:

  • Упражнение

Чувството за атрофия на вашите мускули в резултат на всички тези закъснения на полети може да е досадно. Много хотели на летищата имат фитнес центрове. Някои дори са отворени 24 часа. В случай, че носите резервен чифт дрехи за тренировка сега може да си направите едно бързо ходене из терминала.

  • Поглезете се

Не е нужно да трупате още негативна енергия от това, че сте пропуснали времето за полета. Има много ресторанти, заведения и забавления по летищата, където да прекарате няколко минути, за да уплътните свободните часове. Най-често такива разполагат удобни места за сядане, вестници и списания, безплатен Wi-Fi достъп. Всичко това може да ви спести излишни нерви в чакане.

  • Витрини

Някои летища изглеждат като прославени молове, а там най-често цените са високи, тъй като няма къде другаде пристигащи и отлитащи пътници да отидат. И въпреки това тези места са чудесен начин да напазарувате в последната минута, да убиете малко време в чакането и ако разполагате с допълнителни валута, да вземете сувенири или бонбони за вкъщи.

  • Предвидете си един ден пътуване

Ако имате много дълъг престой между полетите, помислете да прескочите от летището и да играете туристическа дестинация в близост. Много градски летища имат директен влак до центъра на града. Където може да проверите за багажа си и да получите бордна карта, безплатни двучасови обиколки на града, за пътници, които имат престой и пр.

Повечето летища имат по-усамотени зони, където свободно може да отпочинете, да медитирате, съзерцавайки се или да при дремнете за кратко.

Забавления

Ако сте предвидили слушалки за вашия мобилен телефон, сега докато чакате полета си може да се отдадете на приятна музика или да сърфирате в мрежата на летище Wi-Fi.

Scroll to Top