Носенето на сутиен над рокли – най-новата тенденция

модаБюстът на жените е една от най-очарователните части на тялото. Още в далечни времена дизайнерите залагали на това предимство, за да извадят на показ по деликатен начин женствеността и пищността. Ако и за вас е настъпило време за промяна, ето какво вещаят модните тенденции за бюстието това лято:

Бюстието е удобно за лятото – то е непретенциозна, комфортна и много красива дреха. Това дамско облекло участва успешно във всекидневния тоалет, в официалния тоалет и дори в ежедневието в уличния стил мода. Може да изберете модел с презрамки или без презрамки, с едно рамо, както и модели бюстие с връзки около врат, кръстосани на гърба или в класически вид.

Широката презрамка на бюстие, минаващо около врата прави силует да изглежда още по-строен. Дълбоката овална извивка на тази дамска дреха рокля АНИ, акцентира над сексапила на бюста. Асиметричните или тесни презрамки може да са прикрепени в центъра на брадичката, както и открития гръб да допринася за изтъкване на красотата и изящните рамене.

Практичната и удобна дреха, залага на качеството и е от естествен материал в светли едноцветни тонове или едри разноцветни точки в съчетание с панталон ще внесе изисканост и класа. Тя може да е израз и на младежки вид в летния гардероб.

И като стана дума за младежки вид, то най-новата тенденция в модата е с носенето на сутиен над рокли.

Този сезон модните подиуми „писнаха“ от сутиени носени като връхни дрехи. Това е основно модно изявление тази година. Тенденцията се тълкува по различни начини от различни хора – някои носят сутиен и бюстие като връхни дрехи, а други се оттеглиха от тях и заложиха на камизолки. Дали сутиени над рокля или бебешка формация на кукла, това е факт, които се популяризира сред тийнейджърите.

Да, мода ще кажат някой. Дори може от време на време да ви остави без думи. Но с лейбъли като Marc Jacobs, Prada, Jean Paul Gaultier демонстрират тенденцията в своите колекции, а това ще бъде достатъчно, да накара много млади хора да сложат смело бельото на показ.

Спортингът като връхни дрехи не е тенденция за хора със слаби сърца. Ако искате да направи крачка към него, опитайте да облечете по-приемливата версия, за която по-горе споменахме – дамско бюстие.

Не са малко и критиците, които казват, че последната тенденция трябва да бъде запазена само за късните и тъмните часове. Така смятат и някои стилисти.

Scroll to Top