Променете гардероба си, за повече удобство

дамска модаВъзползвайте се от приятното време. Дори навън да вали пролетен дъжд, използвайте максимално престоя у дома, за да пренаредете гардероба. Влезте във форма преди старта на горещите летни месеци с изцяло нова визия.

Ако нямате възможност да отделите средства и време за отслабване със спорт, тогава отдайте се на пазаруване на прости модели дрехи за ежедневието и обновете летния арсенал дрехи. Така едновременно ще си осигурите нужното движение и ще се вмъкнете спокойно в дрехи като ДАМСКА РОКЛЯ С ФИГУРИ.

Забравете за обувките с висок ток и се възползвайте максимално от новите възможности на модата – маратонки, спортни обувки, спортно-елегантни дрехи.

Заложете на изчистени модели панталон, свободни кройки тениски, блузи, туники, потници. Спокойно може да съчетаете подобия предложения със сандали или еспадрили.

Добавете някои и друг чифт деним в летния гардероб. Гащеризон, къси панталонки или риза с къс ръкав, могат да са от полза за почти всяка ежедневна ситуация.

Ако не разполагате с излишни средства за нови покупки, след направения разбор на стари дрехи, вижте това, което е за изхвърляне. Сега може да се преобразите в моден дизайнер и да прекроите някоя и друга стара рокля, дънки или блуза. От класическият деним може да се получат чудесни къси дънкови панталоки. От протрития гащеризон, лятна униформа за в градината или пикник. Старата ризка направете като плажно облекло. За целта навийте ръкавите (може и да срешете), разкопчайте копчетата, малко под нивото на бюста и завържете на панделка.

Заменете дамската чанта с раница от текстил, кожа или шушляк. Вече сте готови да покорите градската среда със завладяващ стил.

Scroll to Top