Как ламинираният паркет придобива рейтинг днес

Съществуват множество фактор, които от миналото до днес играят в плюс за ламината. Те определят популярността и широка сфера на приложения днес.

Една причина за бързото разрастване на пазара на ламиниран паркет е в резултат на това колко е лесно се инсталира. Дори и най-неопитен собственик или тийнейджър може да инсталира нова настилка за малко време, като един уикенд. Освен ако не подът не разполага със стар мокет, ламиниран паркет може да се инсталира директно на пода. Това се нарича плаващ или добавя допълнителен слой изолация по време, когато разходите за енергия продължават да растат. Няма нужда от специални инструменти или умения при инсталиране на ламиниран паркет, за разлика от тези, необходими за инсталиране на килими, винил, камък или плочки. Заедно с лесната инсталация, модели като Екзотичен паркет Афромозия не изисква шлифоване, полиране, или запечатване, а в същото време запазва красивия си външен вид, което го прави още по-полезен, с по-малка загуба на време за почистване.

Надежден рейтинг

Както ламиниран паркет, натрупва популярност и се появяват нови производители на сцената, предявяването на претенции относно трайността и толерантност на техните продукти има значение. За да се гарантира удовлетвореността на клиентите и да се елиминират по-ниски качествени продукти, система за тестване и рейтинг започва своето начало през 1994 г. в Германия. Тази организация тества всички аспекти за износване. Дъските са тествани за устойчивост на надраскване, изгаряне и оцветяване, както и тяхната толерантност срещу мебелните колелца. Само дъските на ламиниран паркет, преминават всички части от тези тестове и това се нарича AC рейтинг. Тази повишена надеждност помага на потребителите да избират продукти, които са се доказали да предоставят обезщетенията и да доставят максимума, на което са способни. Естественият прогресията от трайни плотове за достъпни, лесни за почистване и най-подходящи подови настилки в домакинството. Затова и тяхното име става популярно навред по света и в подобренията на дома.

Ясно е, че този красив, достъпен продукт е оставил своя отпечатък върху човешкия жизнен стандарт.

Scroll to Top