Как да изберете таблет

технологииИзборът на таблет стана малко фетиш – всеки говори за това. Всеки чувства необходимостта от закупуване на един таблет, а моделите се обявяват през цялото време.

Едно от нещата, за които първо следим при избора на технологии са техническите дефиниции. Те са същността и част от онова, което си си взаимодейства с предводителя му настолния компютър. Въпреки това, сега с едно докосване с пръсти или писалка правим далеч по-големи крачки напред. Технологията за докосване на екрана има своите специфики, а ето и една част от тях:

ГИД за закупуване на таблет

Не се споменава за определена форма и размер на конкретна операционна система или други детайли: следователно Tablet, трябва да е главно компютър, устройство с отлична преносимост, която може да отговори на нуждите на тези, които купуват и търсят определена мощност.

Изберете по цена

Tablet PC има голямо разминаване между цена и характеристики. На пазара се предлага широка гама, която честно казано е обърква потребителя. Ето, защо трябва да се подхожда с внимание и предпазливост.

Специално внимание трябва да бъде поставено върху компонентите, не само хардуер – процесор, чип и т.н., но в материала, който е направен. Това, от какъв материал е направен, дали дизайнът е достатъчно елегантен и пр. също има определяща роля над цената.

Изберете в зависимост от екрана

Изборът на размера на екрана на таблет може да е стандарт от тази гледна точка. Ако в ще го ползваме най-вече в офис с графични програми дори Tablet с 13-инчов диагонал ще бъде добра алтернатива, в противен случай ще е много неудобно за повече пространство от 7 инчов такъв.

От изключително значение е лекота на използване. Такава трябва да бъде фокусна точка, на която да се съсредоточи един инч диагонал, за да намали на тази разлика може да се наложи да разгледате повече магазини за електроника и директно да тествате различни екрани.

Изберете основа за въвеждане на интерфейса

Във входния интерфейс на Tablet PC за високи постижения е екранът с капацитивен сензорен екран с мултитъч. Така, например, някои клавиатури / външен лапад крие изненади. Такъв може да действат като допълнителна батерия и даде няколко скъпоценни часа на вашия Tablet!

Изберете според камера

Камерата в таблета има вторична функция. Всъщност от самото си естество и размери, този инструмент е добра идея и за правенето на снимки. От голямо значение за таблета е и втората камера, която е служи главно за видео-конферентна връзка – видео чат и видео.

Не пренебрегвайте избора на таблет и според операционна система. Съобразявайки нуждите и това, с каква цел главно ще ползвате тази джаджа, може да направите най-правилния избор.

 

 

Scroll to Top